Tel: 0745.399.996   facebook  
Fii in forma
pentru copilul tau
Fii in forma
pentru copilul tau

Andreea-Carmen Radu


Andreea-Carmen Radu contact@carmenradu.ro
Tel.: 0722.66.84.81

Sunt Consultant nutritie acreditat MMPS si MECTS si blogger (www.carmenradu.ro).

Am absolvit cursul de Psiho-Nutritie acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) si IAHT (International Alliance of Holistic Therapist) precum si cursuri de Nutritia copilului si Nutritie sportiva. Sunt membru al Complementary Medical Association UK iar din anul 2016 sunt Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver.

Interesul pentru nutritie a inceput acum 15 ani cand am observat ca mancatul haotic si fara atentie incepe sa aiba rezultate nefericite: acumularea de kilograme, marimi mai mari la haine, frustare, etc. De atunci incerc sa gasesc echilibrul intre alimentatie si un stil de viata sanatos si am descoperit treptat ca este foarte important ca miscarea sa faca parte dintre activitatile zilnice, oricat de putin timp as avea.

Imi place sa gatesc si sustin gatitul acasa iar de cand il am pe Tudor acest aspect este si mai important pentru ca imi doresc ca el aiba parte de o alimentatie cat se poate de sanatoasa.

Consider ca a te hrani in zilele noastre devine deja o stiinta pentru ca suntem bombardati de alimente super procesate, etichete colorate si minciuni frumos ambalate.

Parteneri