Fii in forma
pentru copilul tau
Fii in forma
pentru copilul tau

Emese Magdas


Emese Magdas info@gimnasticaintima.ro
Tel.: 0745.158.526 / 0720.410.406

Intr-o perioada de transformare personala profunda am cautat piloni de sustinere. Eram Intro calatorie spre Echilibru Interior. Am Inceput sa practic Tai Chi, Qigong si metoda Kriston de Gimnastica Intima. In scurt timp lumea mea sa schimbat. Brusc mi s-au deschis ochii si am perceput bucuria de viata a femeilor Implinite - si ca un contrast, durerea femeilor cu probleme de sanatate specific feminine (cabinetele ginecologice sunt pline de femei cu fel si fel de probleme: chisturi, fibroame, infertilitate, cancer, ...). Mi-am dorit si am ales sa fiu alaturi.

In Budapesta am devenit trainer de Gimnastica Intima In metoda Kriston (2006) si apoi am lansat In Romania cartea cu acelasi nume (2007). De cand am Inceput sa predau, In cei 7 ani de experienta, am lucrat cu aproximativ o mie de femei pornind de la sanatate intima, feminina. Mi-am gasit vocatia!

Pentru ca sunt un om simplu, dornica de dezvoltare continua si pentru ca, am urmarit ca pe un fir rosu nevoia cursantelor mele, am dezvoltat un program care include exercitii fizice, o puternica componenta psihosomatica, dar si informatii practice privind stilul de viata. Astfel a luat nastere Gimnastica Hormonala.

De cand a aparut Klári, fetita mea, ma simt tot mai atrasa de a ajuta gravidele si femeile cu probleme de fertilitate dar si femei cu diverse probleme feminine.

Din perspectiva activitatii sunt:

  • trainer format In Gimnastica Intima Kriston la Budapesta (2006/7);
  • editor al cartii Gimnastica Intima Kriston In limba romana (2007).
Alte activitati si competente:
  • specialist In stiinta si practica educatiei adultilor - Facultatea de andragogie (Debrecen, 1994-'99);
  • practicant Tai Chi si Qigong din 2005, instructor din 2007;
  • terapeut Yumeiho din 2008;
  • instructor BodyART™ din 2012;
  • practicant terapie florala Bach, 2014;
  • studiez cu placere medicina traditionala chineza (din 2006).

Parteneri