Tel: 0745.399.996   facebook  
Fii in forma
pentru copilul tau
Fii in forma
pentru copilul tau

Bianca Sava


Bianca Sava bianca.sava@atelierul-de-zambete.ro
Tel.: 0740 084 475

Psihoterapeut in Psihoterapia Experientiala a Unificarii, educator parental Cercul Sigurantei, vicepresedintele Asociatiei Atelierul de Zambete.

Dintotdeauna m-au pasionat stiintele exacte, pasiune care s-a concretizat in performante la olimpiadele nationale, pana cand am citit primele carti de psihologie in liceu si m-am hotarat sa ma indrept spre psihologie, pentru a ma pregati sa insotesc oamenii in travaliul de a da sens si de a integra aceasta experienta frumoasa pe care cu totii o traim, viata.

Am lucrat in domeniul social cu persoane adulte fara adapost si cu copii aflati in dificultate, iar in 2013 am fondat Asociatia Atelierul de Zambete, unde ne axam pe programe pentru copii in dificultate, ca suport pentru dezvoltarea si integrarea lor in societate, si programe de educatie parentala.

De ce educatie parentala? Pentru ca, asa cum spune Daniel J. Siegel "Experientele timpurii modeleaza structura si functionarea creierului. Aceasta ne releva calea fundamentala prin care expresia genelor este determinata de experienta". Si pentru ca sunt convinsa ca toti ne dorim sa fim parinti mai buni, iar Programul de Educatie Parentala Cercul Sigurantei dezvoltat de Cooper, Hoffman&Powell ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile copiilor si sa dezvoltam o relatie de atasament sigur cu ei.

Parteneri