Tel: 0745.399.996   facebook  
Fii in forma
pentru copilul tau
Fii in forma
pentru copilul tau

Camelia Moga


Camelia Moga camelia@dans-prenatal.ro

De cand ma stiu, am fost pasionata sa descopar si sa experimentez pe propria-mi piele cum se ajuta si influenteaza reciproc corpul, mintea si sufletul, pentru a putea trai o viata cu sens si sanatate. Ca teoria suna bine :).

O parte dintre raspunsuri le-am primit practicand, ani buni, diverse forme de dans, yoga, tai chi si qi gong. Care, desi par din filme diferite, pun corpul la treaba dupa principii similare - fluiditate, relaxare, aliniere, deschidere, respiratie, conectare cu intregul. Exact ce ne-ar prinde bine sa avem si in viata plina si contra-cronometru pe care o traim. Mai ales cand devenim parinti.

Caci asa continua si povestea mea. Am aflat ca voi deveni mama si nevoia de a simti si sustine ce se intampla in corpul meu, in cele 9 luni de sarcina, a crescut. Si a venit firesc sa ma documentez si, apoi, sa ma instruiesc si certific ca trainer pentru dans si gimnastica prenatala.

Pentru ca experienta m-a invatat cat de importanta este miscarea fizica in sarcina, mai ales pentru noi, femeile 'moderne', care ne petrecem o mare parte din timp pe scaun la birou sau la volan. Am reusit astfel sa aduc impreuna pasiunea mea de-o viata pentru miscare si dragul de a lucra cu viitoarele mame.

M-am licentiat in Filosofie si Jurnalism si am profesat ca ziarist. Acum practic scrisul ca liber profesionist si imi dedic cea mai mare parte din timp claselor de antrenament prenatal pe care le sustin si fetitei mele.

Parteneri