Tel: 0745.399.996   facebook  
Fii in forma
pentru copilul tau
Fii in forma
pentru copilul tau

Simina Angelescu


Simina Angelescu simina.angelescu@yahoo.com
Tel.: 0740.100.601

Psiholog / Psihoterapeut (cu formare in psihoterapie experientiala si psihodrama clasica), Educator prenatal Lamaze

Activitatea desfasurata in ultimii 12 ani in domeniul psihologiei performantei umane (sportului) si al psihoterapiei copilului si familiei, mi-a oferit oportunitatea de a intalni oameni extraordinari si de a-i asista in procesul de dezvoltare personala. M-a fascinat abilitatea copiilor de a face fata solicitarilor dificile ale vietii si bogatia de resurse personale, si am cautat intotdeauna sa inteleg cum devin oamenii ceea ce sunt . Astfel a aparut interesul meu pentru psihologia prenatala, a nasterii si a relatiei parinti-copii.

Din 2010 mi-am imbogatit experienta profesionala in acest domeniu prin extinderea activitatii de psihoterapie cu serviciile de consiliere psihologica a gravidelor, a proaspetelor mamici aflate in dificultate (depresie postpartum) si familiilor acestora. Ca educator prenatal m-am implicat in pregatirea viitorilor parinti pentru o sarcina si o nastere cat mai sanatoasa si pentru minunata experienta a intalnirii cu bebelusul lor, desfasurand cursuri de educatie prenatala Lamaze si de natural parenting.

Daca dorim amelioarea calitatii vietii noastre, e bine sa ne intoarcem atentia asupra relatiilor primordiale dintre parinti si copii, care incep inca din viata intrauterina.

Parteneri