Tel: 0745.399.996   facebook  
Fii in forma
pentru copilul tau
Fii in forma
pentru copilul tau

Tatiana Harabor


Tatiana Harabor harabortatiana@gmail.com
Tel.: 0727573789

Pasionata fiind inca din copilarie de calatorii, avand in sange spiritul de explorator, mi-am dedicat multi ani descoperirii naturii si mediului care ne inconjoara, intelegandu-i legile care il guverneaza si constientizand faptul ca, Eu, fiinta umana sunt o mica parte din acest intreg si functionez dupa aceleasi legi, fiind influentata de aceleasi energii cosmice si telurice precum natura pe care o cercetam. Asa, mi-am inceput apoi calatoria catre interior, catre descoperirea propriei persoane, practicand diferite tehnici de constientizare. Practica hatha yoga si exercitiile de pranayama mi-au adus multa intelegere a ceea ce inseamna lucrul cu corpul subtil, chakrele si liniile energetice.

Am interactionat pentru prima data cu masajul traditional THAI cu ocazia unei calatorii spirituale in Thailanda si am fost extrem de impresionata de efectele benefice ale acestuia asupra corpului meu. Pe langa relaxarea si detensionarea anumitor zone dureroase, am simtit fluidizarea energiei vitale care imi traversa intreg corpul, pe plan fizic devenind foarte activa, iar pe plan mental - emotional avand o dispozitie foarte buna. Cu ocazia unui retreat de yoga, am invatat sa fac primele tehnici de masaj THAI care mi-au trezit interesul de a invata aceasta arta curativa. Astfel, am absolvit Cursul de initiere in Masajul THAI, organizat de Thai Healing Arts Institute care este acreditat de Scoala de Masaj Thai din Chiang Mai Thailanda (TMC), singura scoala autorizata de Ministerul Educatiei din Thailanda.

Prin sedintele de masaj pe care le ofer imi propun sa prezint aceasta arta curativa tuturor persoanelor care doresc sa aiba un corp plin de vitalitate si flexibilitate si o minte relaxata, in armonie si echilibru cu intreaga fiinta.

Parteneri